3 |  Salade
Keer terug naar het overzicht

Gastvrij Rotterdam 2018, 19-09-2018

Dit jaar was de 6e editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Ook nu heeft de beurs een stijging gekend op alle fronten. Met 450 exposanten en vijf goed gevulde beurshallen was deze editie groter dan ooit. Maar liefst 14.264 horeca professionals hebben de beurs bezocht van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy.

Voor Treasure Dim Sum is Gastvrij Rotterdam altijd een fijne ontmoetingsplek. Een plek waar we onze innovatie kunnen tonen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen ons assortiment. Dit keer stond onze nieuwe gyoza centraal, de gyoza duck. Op smaak gebracht met hoi sin saus en een vleugje gember waren wij benieuwd naar de mening van de bezoekers. Het viel goed in de smaak! Daarnaast is er de nadruk gelegd op de wijze van presenteren en toepasbaarheden van onze verschillende producten. Een voorbeeld is de Poke bowl met ons gefrituurd pittig kipballetje, Chi Ma Kai.

De positieve reacties, sfeer en het enthousiasme hebben ertoe geleid dat ook dit keer Gastvrij Rotterdam een geslaagde beurs was. We treffen elkaar op de volgende editie!